Montering af køkken har vi stor erfaring med​

Mangler du en professionel tømrer, der kan montere et nyt køkken hos dig? Så kontakt Tømrermester Michael Sommer allerede i dag. Vi står altid klar til at hjælpe med montering af køkken hos kunder i og omkring Næstved, Rønnede og Fuglebjerg.

Vi er en køkkenmontør med masser af erfaring på området. Derfor kan du trygt vælge os til opsætning af køkken hos dig. Vi kan klare både simple og mere komplicerede opsætninger, og vi garanterer et veludført stykke arbejde af høj kvalitet.

Hvad koster montering af køkken?

​Prisen på montering af køkken afhænger af forskellige parametre. Det kommer blandt andet an på adgangsveje til køkken samt størrelsen på opgaven.

Du kan dog altid forvente at få et godt tilbud og en skarp pris her hos os.

Mangler du vejledning eller rådgivning omkring opsætning eller valg af køkken, så hjælper vi dig gerne med det. I den forbindelse kommer vi gerne ud og kigger, da det derved er lettere for os at komme med ideer og løsningsforslag.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Mangler du hjælp til køkkenmontering, er der altså masser af hjælp at hente lige her. Vi tilbyder altid gode priser og høj kvalitet.

Ring på 22 79 37 82 eller skriv til michaelsommer@stofanet.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med et godt og uforpligtende tilbud til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os - det er helt uforpligtende

Udfyld formularen her på siden for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig!​

 
 
 
 
Privat eller erhverv? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PROFESSIONEL TØMRERMESTER SIDEN 2006

FOKUS PÅ KVALITET OG GODT HÅNDVÆRK​

VARETAGER OPGAVEN UANSET OMFANG

Kontaktoplysninger​

​Tømrermester Michael Sommer

Vinkelvej 11
​4700 Næstved​

​Tlf.: 22 79 37 82

E-mail: michaelsommer@stofanet.dk​
​CVR: 29966397​