Udskiftning af vinduer hjælper vi gerne med​

Trænger du til nye vinduer, så lad os komme og hjælpe med en udskiftning af vinduer hos dig. Vi har stor erfaring på området, hvilket gør os i stand til at løse enhver opgave. Vi holder til nær Næstved, Rønnede og Fuglebjerg, men kører også gerne uden for disse områder.

Vi baserer alt vores arbejde på vores store erfaring, hvorfor du altid kan forvente gode resultater af høj kvalitet, når du samarbejder med os. Vi er altid grundige og effektive i vores arbejde, hvor vi efterlader et veludført stykke arbejde hver gang vi foretager eksempelvis udskiftning af vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​​Hos Tømrermester Michael Sommer Fjelde er det altid muligt at få et godt tilbud med en skarp pris. Den eksakte pris på udskiftning af vinduer afhænger derfor af flere forskellige ting, så som opgavens omfang samt materialevalg. Vi løser dog både store og små opgaver, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Vi har et stort udvalg af materialer, så du kan få lige de nye vinduer, som du drømmer om. Vi tilbyder alt inden for sprosser, træ og aluminium, og samarbejder med både KPK-vinduer, Outline og Velfac.

Vi kan også levere Velux ovenlysvinduer. Er du i tvivl om, hvilke vinduer du skal vælge til din bolig, så kommer vi gerne ud og rådgiver dig.

Ring og vi kommer og hjælper

​Skal vi komme og foretage en udskiftning af vinduer hos dig, så kontakt os med det samme for at aftale nærmere. Vi er et professionelt firma, der varetager enhver opgave inden for tømrerfaget.

Vi kan kontaktes telefon: 22 79 37 82 eller på mail: michaelsommer@stofanet.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt og aftaler nærmere.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os - det er helt uforpligtende

Udfyld formularen her på siden for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig!​

 
 
 
 
Privat eller erhverv? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PROFESSIONEL TØMRERMESTER SIDEN 2006

FOKUS PÅ KVALITET OG GODT HÅNDVÆRK​

VARETAGER OPGAVEN UANSET OMFANG

Kontaktoplysninger​

​Tømrermester Michael Sommer

Vinkelvej 11
​4700 Næstved​

​Tlf.: 22 79 37 82

E-mail: michaelsommer@stofanet.dk​
​CVR: 29966397​